Robert Hoffman (X) - životopis

22. srpna 2008 v 19:04 |  Robert Hoffman (X)
Profese:
Herec, tanečník
Datum narození: 21.09.1980
Místo narození: Gainesville, Florida, USA
Znamení: Panna
Životopis:

Robert Hoffman se narodil v Gainesville na Floridě v USA, Charlottě a Robertu Hoffmanovi. Odstěhoval se se svou rodinou do Madison, Alabama když mu bylo sedm let. Má jednoho mladšího bratra, Chrise a dvě mladší sestry, Ashley a Lauren.

Robert objevil své nadšení pro tanec poté, co viděl Michaela Jacksona v " Thriller". Měl několik menších rolí jako tanečník v několika filmech, včetně: "From Justin to Kelly", "Dirty Dancing: Havana Nights", "Coach Carter" a "You Got Served".

Filmografie:
2008Let's Dance 2 Street Dance (Step Up 2 the Streets) ...Chase Collins
2006Super náhradník (She's the Man) ...Justin
2006Houbičky (Shrooms) ...Bluto
2005Coach Carter (Coach Carter) ...Dancer
2004Nakládačka (You Got Served) ...Max
2003Láska s rizikem (Gigli) ...Beach Dancer
2003Láska mezi superstar (From Justin to Kelly) ...Dancer
2003Hříšný tanec 2 (Dirty Dancing: Havana Nights) ...Dancer
Odkazy:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Kdo se ti nejvíce líbí v Let's dance 2: Street Dance z holek?

Briana Evigan
Danielle Polanco
Cassie Ventura
Jennifer Rouse
Telisha Shaw

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama