Henry Cho - Životopis

21. srpna 2008 v 20:14 |  Henry Cho
Profese:
Herec
Datum narození: ---------
Místo narození: ----------
Znamení: -----------
Životopis:

Filmografie:
2006Holky v balíku (Material Girls) ...Ned Nakamori
2001Řekni, že to tak není (Say It Isn't So) ...Freddy
1997McHale's Navy ...Willie
1994Bandit: Beauty and the Bandit ...The Clerk
1992Revenge of the Nerds III: The Next Generation ...Steve Toyota
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jakého by jsi chtěla domácího mazlíčka?

Pejska
Kočičku
Morče
Koně

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama