Colleen Camp - Životopis

21. srpna 2008 v 20:21 |  Colleen Camp
Profese:
Herečka, producentka
Datum narození: 07. 06. 1953 (55 let)
Místo narození: San Francisco, Kalifornie, USA
Znamení: Blíženci
Životopis:

Filmografie:
2006Holky v balíku (Material Girls) ...Charlene
2006Hlava nehlava (Running with Scissors) ...Joan
2006Warholka (Factory Girl) ...paní Whitley
2005Co je šeptem ... (Rumor Has It...) ...Pasadenan Wife
2004Vincentův svět (Entourage) ...Landlady #2 / ...
2002Joshua (Joshua) ...Joan Casey
2002V pasti (Trapped) ...Joan Evans
2001Milionový závod (Rat Race) ...Rainbow House Nurse
2001Americká rapsodie (American Rhapsody, An) ...Dottie
2001Animální přitažlivost (Someone Like You) ...Realtor
2000Křupan (Loser) ...Homeless Woman
1999Election (aka Kdo z koho) (Election) ...Judith R. Flick
1997Ledová bouře (Ice Storm, The) ...Dr. Pasmier
1997Nebezpečná rychlost 2: Zásah (Speed 2: Cruise Control) ...Debbie
1996Domácí vězení (House Arrest) ...paní Burtis
1995Dívčí klub (Baby-Sitters Club, The) ...Maureen McGill
1994Hamouni (Greedy) ...Patti
1993Někdo se dívá (Sliver) ...Judy Marks
1993Poslední akční hrdina (Last Action Hero) ...Ratcliff
1992Waynův svět (Wayne's World) ...paní Vanderhoff
1989Zlá macecha (Wicked Stepmother) ...Jenny Fisher
1988Roseanne (Roseanne) ...Dawn / ...
1987Policejní akademie 4: Občanská patrola (Police Academy 4: Citizens on Patrol) ...paní Kirkland-Tackleberry
1985Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (Police Academy 2: Their First Assignment) ...Kirkland
1985D.A.R.Y.L. (D.A.R.Y.L.) ...Elaine Fox
1985Na stopě (Clue) ...Yvette
1984To je vražda, napsala (Murder, She Wrote) ...Dep. Marigold Feeney / ...
1979Apokalypsa (Apocalypse Now) ...Playmate, Miss May
1975Funny Lady (Funny Lady) ...Billy's Girl
1973Bitva o Planetu opic (Battle for the Planet of the Apes) ...
Produkce
2002Zuřící proměna (Teenage Caveman)
2001Zánik světa (Day the World Ended, The)
2001Americká rapsodie (American Rhapsody, An)
2001Pavoučí nestvůra (Earth vs. the Spider)
2001Bytost z hlubin (Mermaid Chronicles Part 1: She Creature)
1998Nájemný vrah (Shattered Image)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama